Szórakozás

Sammy Hagart űrlények rabolták el

A Van Halen legendás exfrontembere önéletrajzi könyvében azt állítja, gyermekkora óta rendszeresen meglátogatják az ufók.

Hagarral az MTV Hive készített interjút a sci-finek is beillő memoár kapcsán, a rocklegenda pedig készségesen beszámolt tapasztalatairól.

„Igazi volt. Az idegenek belém másztak, és letöltöttek valamit. Ez még a számítógépek, a drótnélküli cuccok meg a mobiltelefonok előtt volt. Így visszagondolva teljesen kiborultam, hogy ezek letöltöttek valamit az agyamba. Vagy elvettek valamit az agyamból, mint valami kísérlet, ebben még ma sem vagyok biztos” – mesélte Hagar, aki az idejét és a helyét is megadta ezen legemlékezetesebb találkozásnak: néhány évtizeddel ezelőtt történt, a kaliforniai Fontanában.

Hagar ahhoz is ragaszkodik, hogy nem a fontanai volt az egyetlen találkozása a földönkívüliekkel: az első ufóját négyévesen látta (a házuk melletti mező fölött lebegett egy „kerék nélküli autó”, amit Hagar kövekkel dobált meg).

Az exrocker azt is kilátásba helyezte, hogy a memoárja körüli hiszti lecsengése után belekezd egy második kötetbe, amit csak és kizárólag az idegenekkel kapcsolatos tapasztalatainak szentel majd.

AJÁNLOTT LINKEK:

Sammy Hagart űrlények rabolták el – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik