Szórakozás

Megátkozták Gombos Edina családját

A műsorvezető szerint egy baráti házaspár akart nekik rosszat, azért érte őket a folyamatos balszerencse. Anyósa segítségével azonban lekerült róluk a rontás.

Két évvel ezelőtti pechszériájukat egy átok okozta – mesélte Gombos Edina a Mokka hétfő reggeli adásában. Szerinte egy barátaiknak gondolt pár küldhetett rájuk rosszat. Mikor megtudták, mi történt, részt vettek egy tisztítási ceremónián, két hétig fehér ruhában jártak, fehér virágok voltak a lakásukban, minden, az átkot küldő pártól származó dolgot ki kellett dobniuk, még a gyereknek vásárolt holmikat is. Nevüket azóta sem mondhatják ki.

Gombos Edina azt is elmesélte: anyósa jött rá, hogy rontás van a családon, ugyanis miután folyamatos szerencsétlenség érte őket, az asszony elment egy papnőhöz, aki több ezer kilométer távolságból is megnevezte azokat a konkrét személyeket, akiknek Edináék a pechszériájukat köszönhetik. A papnő különféle módszerekkel látta el a családot, akik a tisztítási ceremóniát követően jelentős változást tapasztaltak az életükben.

AJÁNLOTT LINK:

Gombos Edina nem nevezheti meg, kik küldték családjára az átkot (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik