Szórakozás

Lilu luxusba öltözteti a férfiakat

A ValóVilág műsorvezetője egy férfiruhabolt tulajdonosa a belvárosban.

Csütörtök este kiosztották a Glamour Women of the Year 2011 díjait. Pink szőnyegen vonult végig a hazai sztárvilág színe-java, hogy egy igazán glamúros bulin ünnepelje meg az év legtehetségesebb nőit. A legjobb műsorvezetők versenyében az RTL Klub egyik arcát, Lilut szavazták az olvasók a legjobbnak.

„Nagyon örülök az elismerésnek, ami azért is fontos számomra, mert ez egyfajta visszajelzés a nézőktől. Szeretem a munkámat és boldog vagyok, hogy az, amit csinálok, tetszik az embereknek” – mondta az RTL Klub műsorvezetője, aki a NapiászOnline-nak azt is elárulta, egy Mojzes Dóra-ruhát viselt a gálaesten, csakúgy, mint tavaly is. Lilu rajong a divattervező kollekciójáért, mint mondja, mind nagyon izgalmas ruhák, és sajátosságaik miatt könnyen beazonosíthatóak.

A műsorvezető egyébként is sokat foglalkozik a divattal, hiszen van egy saját üzlete a belvárosban. Igaz, férfiaknak kínálnak ruhákat, azok közül is a luxuskategóriájú márkákat, véleménye szerint ugyanis azokból meglehetősen kevés van ma itthon.

Lilu a ruhaüzlet miatt természetesen nem hagy fel a műsorvezetéssel, hiszen saját bevallása szerint egyelőre nem tudja elképzelni az életét a média világa nélkül.

AJÁNLOTT LINK:

Lilu már férfidivattal is foglalkozik (NapiÁszOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik