Szórakozás

Daloló celebekkel erősít a TV2

Hamarosan jön a Nagy Duett.

A TV2 szuperprodukciójában profi zenészek énekelnek majd együtt olyan hírességekkel, akik eddig talán csak a zuhanyfülke biztonságában dudorászgattak, ott is csak nagyon halkan. Tóth Gabinak például Tilla lesz a párja, Ganxsta Zoleenak pedig Orosz Barbara.

Tilla számára nem teljesen idegen a feladat, hiszen a Megasztár műsorvezetője korábban egy zenekar tagja volt, mellyel rendszeresen koncertezett is. Tóth Gabi ugyan nem vélte felfedezni Tillában Mick Jagger utódját, de azért nem érzi reménytelennek a helyzetet.

Az énekesnővel ellentétben Ganxsta Zolee nem tűnik túl nyugodtan, neki Orosz Barbarából kell majd dalos pacsirtát faragnia. A dögös műsorvezető kezéből már kislány korában kivették a mikrofont. A nagyszájú rapper azonban szereti a kihívásokat, megpróbálja a legjobbat kihozni alkalmi duettpartneréből.

A Nagy Duettben a tinisztár, SP is szerepel majd, az azonban még titok, hogy az ő oldalán kit láthatunk majd dalolni, illetve még azt sem tudni, hogy rajtuk kívül kik, és milyen zsűri előtt fognak megküzdeni a színpadon.

AJÁNLOTT LINK:

Orosz Barbi kezéből kivették a mikrofont anno (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik