Szórakozás

Érkezik az Usher-szexkazetta

A napokban egy ismeretlen azzal kereste meg a TMZ bulvároldalt, hogy jó pénzért megszabadulna a tulajdonában lévő felvételtől, amin az énekes és exneje láthatóak.

Usher (eredeti nevén Usher Raymond IV) még 2010 decemberében jelentette be, hogy feltörték az autóját, és a tettesek eltulajdonítottak a járműből durván egymillió dollár értékű ékszert és elektronikai cikket – köztük két laptopot. A felvételt, aminek létét sem az énekes, sem volt felesége nem tagadta, valószínűleg az egyik ellopott laptopon találták.

A szexvideó áráról egyelőre nem érkezett infó, a TMZ-nek mézesmadzagként belógatott képek tanúsága szerint pedig Usher és exneje tényleg mindent megmutatnak rajta.

Az énekes 2009 júniusában vált el nejétől, Tameka Fostertől. A párosnak két gyermeke van, akiket a válás ellenére igyekeznek a legnagyobb egyetértésben, közösen nevelni. Foster a szexvideó hírére nyilatkozatot adott ki, amiben kijelentette, édesanyaként sosem vetemedett volna arra, hogy ennyire intim oldaláról mutassa meg magát ország-világnak – és továbbra sem kívánja ezt megtenni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Usher szexvideójával házalnak – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik