Szórakozás

Beckhamék feladják amerikai álmaikat

Hazaköltözik Angliába a hamarosan újabb taggal gyarapodó Beckham család.

David Beckham, az angol labdarúgás 35 éves szupersztárja és felesége, Victoria Adams a három gyermekkel 2007-ben költözött az Egyesült Államokba, miután Beckham az LA Galaxy futballcsapatához szerződött.

Szerződése azonban az év végén lejár, és a News of the World – a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap – forrásai szerint a család ezután haza is tér Angliába.

A lap bennfentesei szerint Victoria már ki is nézte a gyermekek majdani iskoláját, egy exkluzív magánintézményt, ahol a három fiú taníttatása évente csaknem 50 ezer fontba (16 millió forintba) fog kerülni.

A News of the World bennfentesei szerint a család “imádja” Los Angelest, de Beckham szeretné egy angol klub színeiben befejezni labdarúgó pályafutását. Victoria “őrlődik”, mivel rengeteg barátja van Kaliforniában, és nagyon szereti az ottani életformát, de nagyon hiányzik neki otthon élő családja is – mondták a lap jól értesült forrásai.

Victoria egyébként most várja a pár negyedik gyermekét, akinek érkezése a nyáron esedékes. A házaspár soha nem csinált titkot abból, hogy a három fiú után nagyon szeretnének egy kislányt is, és ez a vágyuk a legutóbbi vizsgálatok szerint ezúttal teljesül is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik