Szórakozás

Kokó új üzleti vállalkozásba kezd

A többszörös olimpiai és világbajnok bokszoló Hajdú Péter Frizbi című műsorában beszélt először új terveiről.

Kovács Kokó István állítása szerint mind a mai napig a szorítóban tevékenykedne, ha lenne rá lehetősége. 32 éves korában azonban eljött az a pont az életében, amikor már azt érezte, nem talál örömöt a bokszban, nem élvezi az edzéseket, ezért sok álmatlan éjszaka utén meghozta élete egyik legnehezebb döntését: befejezi aktív sportpályafutását. Ezután a sportdiplomácia felé vette az irányt, és ez már 8 éve tart.

Elmondása szerint sosem érdekelte a pénz, elsősorban azért bokszolt, hogy családjának és rajongóinak örömet okozzon. A mai napig sportol, golfozik, focizik vagy éppen fut, de napi rendszerességgel foglalkozik az ökölvívással is.

Kokó az üzleti életben is már évek óta sikeres, és most úgy döntött: étterméből argentin steakházat csinál. Még az sem szegi kedvét, hogy egykori legyőzője, Julio Pablo Chacón is argentin származású. Azt mondja, nem haragszik a sportolóra, úgy szereti őt, mint azokat, akiket legyőzött, éppen ezért szívesen vendégül látná éttermében, csakúgy, mint Hajdú Pétert, akit szintén meginvitált egy ebédre.

AJÁNLOTT LINK:

Kokó nagy bejelentése – kiderült, mivel üzletel a bokszoló (STOP.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik