Szórakozás

Focistákért pucérkodik Argentína Cicciolinája

Nem éppen világmegváltó célért, de tiltakozásba kezd Hot Milena pornószínésznő Argentínában a kedvenc futballcsapata ellen hozott intézkedések miatt.

Argentina Cicciolinájaként emlegetett díva az Argentin Labdarúgó-szövetség székháza előtt pucéran szeretne hangot adni abbéli nemtetszésének, hogy az All Boys csapatot szankcionálták, nevezetesen három játékosát kizárták négy fordulóból.

“Folyamatosan a klubban tartózkodom, jelen vagyok minden meccsükön, a csapattal minden kiszálláson ott vagyok. Fanatikus szurkoló vagyok, és azt hiszem, a legjobb módja, hogy a számtalan igazságtalanság ellen felvegyem a harcot, ha pucéran tiltakozom” – mondta a 31 éves pornócsillag.

Hot Milena szerdai bejelentésekor nem közölte, hogy mikor szeretne megszabadulni ruháitól a Buenos Aires központjában lévő székház előtt. Mindenesetre kevés a valószínűsége, hogy eláll a tervétől, hiszen nem ez az első ilyenszerű próbálkozása. Korábban a pedofília ellen vetkőzött a főváros egyik híres emlékművénél, az Obeliszknél, később az All Boys-nak tett ígéretét váltotta pucéran valóra, amikor a csapat bejutott 2010-ben az első ligába – olvasható a manna.ro oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik