Szórakozás

Poggyásztartóba zárta a csecsemőt a stewardess

Az anyuka szerint az utaskísérő egy dühöngő őrült, a légitársaság viszont azt állítja, (volt) alkalmazottjuk csak a bújócskába szállt be.

A Sunday Herald Sun beszámolója szerint Natalie Williamson, férje és 17 hónapos kisfia társaságában repült a Fidzsi-szigetekről Sydneybe a Virgin Blue társaság egyik járatával, amikor a velük utazó egyik utaskísérő megbolondult, és minden további nélkül bezárta a gyermeket az egyik poggyásztartóba.

„A férjem egy méterrel a fiam mögött állt, amikor az a nő felkapta Rileyt, berakta a poggyásztartóba és rázárta az ajtót. Az emberek nevetésben törtek ki körülöttünk, én meg csak annyit tudtam kiabálni, hogy azonnal vegye ki onnan a fiamat! Teljesen kétségbeestem” – emlékszik vissza Natalie.

A légitársaság a felháborodott anyuka panaszára belső vizsgálatot indított az ügyben, és ugyan elbocsátották a szóban forgó utaskísérőt, igyekeztek kiemelni, hogy véleményük szerint alkalmazottjuk nem akart semmi rosszat a gyermeknek, csak beszállt a bújócskába, amit Riley az apjával játszott. A társaság szóvivője mindemellett nyilvánosan bocsánatot kért a szülőktől, és kárpótlásként felajánlotta, hogy a visszaútért nem kell fizetniük.

Édesanyja beszámolója szerint a most 20 hónapos Riley a mai napig nem épült föl a szűk és sötét csomagtér jelentette sokkból – gyermekpszichológus kezeli, és annyira görcsösen ragaszkodik az anyjához, hogy még aludni is csak mellette tud. „Amint kimegyek a szobából, rögtön sikítozni kezd utánam” – vallja be Natalie, aki azt is hozzátette, sosem fogja megbocsátani az utaskísérőnek azt a 10 másodpercet, amíg kisfia be volt zárva a poggyásztartóba.

AJÁNLOTT LINKEK:

A poggyásztartóba zárta a gyereket – angolul (Jezebel)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik