Szórakozás

Emma Watson kimarad az egyetemről

Nem egy Hermione Grangerhez illő húzás: a fiatal brit színésznő úgy döntött, az utolsó HP-film promója fontosabb, mint a tanulás.

Watson 2009 szeptemberében iratkozott be a patinás Brown Egyetemre – később elmondta, hogy a három, még szóba jöhető intézmény a cambridge-i Trinity College, a Yale és a Columbia Egyetem voltak. A színésznő igyekezett mindenkit megnyugtatni, csak ideiglenesen kacsint ki az egyetemről, a diplomáját mindenképpen megszerzi, csak egy-két szemeszterrel később.

„Tudjátok, hogy imádom a Brownt, és mindennél jobban szeretek tanulni, de újabban annyi minden összejött, hogy nem tudok egyszerre diák lenni, és a többi kötelezettségemnek is eleget tenni. Továbbra is az a célom, hogy diplomát szerezzek, csak egy-két szemeszterrel később, mint eredetileg terveztem” – áll üzenetként a színésznő honlapján.

Watson „többi kötelezettsége” között találjuk a Harry Potter-sorozat utolsó részét, ami korszakzáró műhöz illő csinnadrattával, júliusban kerül a mozikba, valamint egyéb film- és divatprojekteket is, amikről egyelőre csak keveset tudni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Emma Watson kimarad a Brownról – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik