Szórakozás

Jövő héttől indul az új magyar valóságshow

A Viasat3 Éden hotel című új realityjének műsorvezetője Horváth Éva lesz.

Hétfőtől kezdetét veszi a Viasat3 eddigi legdrágább műsora, az újabb magyar valóságshow, az Éden hotel, melynek részeit a mesés karibi országban, Kolumbiában vették fel tavaly ősszel.

Az egzotikus vakációra olyan független fiúk és lányok jelentkezését várta a csatorna, akik készen állnak a nagy kalandra. Kezdetben öt lányt és öt fiút küldtek ki a dél-amerikai országba, majd a később érkezőkkel a szerkesztők csak bonyolították a helyzetet. Hasonlóan az RTL Klub Kísértés című csajozós-pasizós műsorához, itt is dúskeblű bombázók és kocka hasú szépfiúk versenyeznek majd egymással. A cél, hogy minél tovább a hotelben maradjanak, és a végén közülük egy elvigye a 25 milliós főnyereményt.

Horvát Éva, a műsor házi gazdája a STOP.hu-nak elárulta, eddigi karrierje csúcsának érzi ezt a feladatot. Egy hetet gondolkodott azon, hogy elvállalja-e a felkérést, de végül úgy döntött, hogy belevág. Mint mondja, élete egyik legjobb döntésének bizonyult: egy teljesen más életritmusú helyre csöppent, csodaszép környezetbe, mondhatni a nyugalom szigetére. Így nem csoda, hogy két hónap alatt teljesen az éden hotel rabjává vált.

A játékosok szintén nagyon élvezték a kiruccanást, és bár rengeteget kellett gondolkozniuk és taktikázniuk a bent maradásért, ha elölről kezdhetnék, újra igent mondanának.

AJÁNLOTT LINKEK:

Horváth Éva: “Ez volt életem legnagyobb kalandja!” (STOP.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik