Szórakozás

Bálint gazda úgy érezte, nincs már ereje küzdeni

Balesete után először az Aktívnak adott exkluzív interjút a tévés kertész.

Bálint gazda szerencsére már jobban van, csütörtökön hazaengedték a kórházból. A 91 éves televíziós kertészmérnök egyelőre csak kerettel, de már tud járni, és azt mondja, minél előbb fel akar épülni. Gyuri bácsi most már könnyen beszél erről, közvetlenül a baleset után, amikor felébredt a kómából, nem így gondolta. Az Aktívnak adott exkluzív interjújában elárulta, úgy érezte, nincs már arra ereje, hogy küzdjön az életben maradásért.

Bálint gazdát február közepén ütötte el egy autó egy otthonához közeli gyalogátkelőhelyen. A buszról szállt le, és át akart menni az úton, amikor egy gépkocsi elsodorta. Eltört a lába, elszakadtak a combizmai, és másfél napig kómában feküdt. Azt mondja, a szeretet adott erőt neki, hogy jobban legyen. A kórházban folyamatosan látogatták ismeretlenek, rajongók, akiktől ajándékokat is kapott, természetesen hozzáillően, virágokat. De nem csak személyesen, hanem az interneten, közösségi oldalán is mindenki érte szorított.

Bálint gazda hazaérkezése áldozatokkal járt, át kellett alakítani a fürdőszobát: ki kellett venni a kádat és tusolót kialakítani, hogy fürödni tudjon. A balesetben megsérült lába miatt ugyanis nem tud a kádban mosakodni. Az orvosok azt mondják, legalább fél év, míg újra kimehet az imádott kertjébe, és újra dolgozhat.

AJÁNLOTT LINK:

Bálint gazda fél év múlva kertészkedhet újra (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik