Szórakozás

Kate Winsletet daginak csúfolták a suliban

Az Oscar-díjas színésznő az amerikai Glamour áprilisi számában vallotta be, gyermekként még nem tudta elfogadni, hogy sosem lesz nádszálkarcsú.

A 35 éves Winslet elmondta, gyerekként teljesen kiborította, amikor az emberek azzal jöttek oda hozzá, hogy milyen szép arca van. „Mindezt persze olyan hangon adták elő, mintha azt mondanák, nincs abba semmi szégyellnivaló, hogy nyaktól lefele nem vagy valami elfogadható jelenség” – emlékezett vissza a színésznő, akinek testsúlya folytonos beszédtéma a bulvárberkekben.

Kirobbanó (és nőies) formája miatt persze gyorsan felrepültek a híresztelések, miszerint Winslet taposógép helyett szikével tartja magát karban, a színésznő azonban kategorikusan tagadja, hogy valaha kés alá feküdt volna. „Nem, sosem próbáltam ki ilyesmit. Egyetlen testrészemet sem gyűlölöm annyira, hogy lecseréljem vagy átszabassam” – jelentette ki Winslet, aki a súlya helyett inkább két gyermekére igyekszik összpontosítani.

„Azt szeretném, ha nem szoknának hozzá a különleges bánásmódhoz, ha teljesen hétköznapi kölykök lennének, akik képesek hálásnak lenni, és figyelnek a körülöttük lévő emberekre, Szeretném, ha szerencsésnek éreznék magukat, hogy első osztályon utazhatunk a repülőn” – mondta Winslet, majd abba is beavatta a Glamour újságíróját, szinte madarat lehetne vele fogatni, amikor az utaskísérők megjegyzik, hogy a gyerekei milyen jól viselkednek.

A színésznő a magazin áprilisi számában azt is elmondta, amíg gyerekeivel minden rendben van, nem különösebben fél attól, hogy mit tartogat számára a jövő.

AJÁNLOTT LINKEK:

Kate Winslet: ‘Azzal csúfoltak, hogy kövér vagyok’ – angolul (UsMagazine.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik