Szórakozás

Amy Winehouse exét letartóztatták

Blake Fielder-Civilt betörésért és tiltott fegyverviselésért vették őrizetbe a leedsi hatóságok.

A 32 éves férfit azért vitték be az őrszobára, mert rutinellenőrzés céljából megállított autójában feltételezhetően lopott holmikat, valamint egy engedély nélkül tartott lőfegyvert is felfedeztek a járőrök. A járműben talált elektronikai cikkeket és ékszereket később beazonosították – a rendőrségi jelentés szerint egy környékbeli lakásból lopták el őket, összértékük pedig meghaladja a 4000 fontot (1,2 millió forint).

Fielder-Civilt és barátját, a kocsiban mellette utazó Christopher Sylvestert a helyszínen letartóztatták, a bírósági döntés értelmében pedig a két férfi őrizetben marad majd a március 9-re kitűzött tárgyalásukig. A döntés hírére Fielder-Civil mindenórás barátnője, Sarah Aspin könnyekben tört ki, mert attól fél, párja így lemarad gyermekük születéséről.

Amy Winehouse és Blake Fielder-Civil 2007-ben házasodtak össze, kapcsolatuk pedig két évig tartott – noha a válásuk kimondása után hónapokig folytak még a találgatások, hogy a páros esetleg felmelegíti kapcsolatát. A férfi letartóztatásával kapcsolatban Winehouse nem kívánt nyilatkozni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Winehouse exét fegyverviselésért és betörésért tartóztatták le – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik