Szórakozás

Bale még az Oscar után sem áll szóba édesanyjával

A színész 2008-ban szakított meg minden kapcsolatot családjával. Édesanyja most azt reméli, fia lenyugszik majd az Oscar után.

Bale 63 éves édesanyja, Jenny a Daily Mailnek nyilatkozva elárulta, fia még válaszra sem méltatta, amikor a ceremónia után gratuláló üzenetet küldött neki. „Egészen későig fennmaradtam, hogy megnézzem a díjátadót. Néhányszor ugyan elszundítottam, de a fiam nagy pillanatára mindennél jobban kíváncsi voltam. Az egész családot lenyűgözte, nagyon megérdemelte a díjat” – jelentette ki a hölgy, majd elmondta, ha fia ebben a percben besétálna az ajtaján, képes lenne mindent megbocsátani, és teljesen elfelejtetni az utóbbi három évet.

A színész és családja közötti vita még 2008-ban kezdődött. A Sötét lovag premierjének estéjén Bale-nek elvileg a hotelszobájában kellett találkoznia édesanyjával, nővérével és unokahúgaival, innen indultak volna vacsorázni. Bale azonban részegen jelent meg a randin, és az este hamar üvöltözésbe torkollott – valamint a hölgy rendőrségi beszámolója alapján tettlegességbe is. Ugyan a vádakat édesanyja később ejtette a színész ellen, Bale azóta minden kapcsolatot megszakított családjával.

Édesanyja most abban reménykedik, az Oscar-díj jelentette szakmai elismerés lecsillapítja fiát, és idővel újra le tudnak majd ülni a családi asztal köré, mint ahogy ezt korábban tették.

AJÁNLOTT LINKEK:

Christian Bale még édesanyja gratuláló üzenetére sem válaszolt – angolul (Daily Mail Online)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik