Szórakozás

Heather Millst pereli a sajtóját intéző cég

A Paul McCartney exfeleségének imidzsét formáló cég szerint a celeb rendszeresen hazudott nekik, és még mindig nem fizette ki szolgáltatásaikat.

A Parapluie PR-cég fejesei arra készülnek, a bíróságon vesznek majd elégtételt a paralimpiai csapatba vágyó exmodellen – a beadott papírok tanúsága szerint ugyanis Mills annyit hazudott már karrirje során, hogy a cég sajtósai nem győzték az utána való „takarítást”.

A cég képviselői többek között azt állítják, Mills csak a nagyobb publicitás, és a válásnál remélt nagyobb összeg érdekében mondta, hogy McCartney bántalmazta őt házasságuk alatt – a dolog bejött, az ex-Beatle megítélése jelentősen zuhant a nagyközönség szemében, Mills pedig rekord nagyságú összeget hasított ki magának a zenész vagyonából.

Azonban nem csak a válóperes tárgyalás volt az egyetlen terep, ahol Mills szükségét érezte egy kis gerinctelenségnek. A Parapluie alkalmazottjai állítják, Mills azért nem vállalta el a megjelenést Donald Trump „Celebrity Apprentice” címen futó reality-versenyében, mert a hölgy garanciát szeretett volna kapni a számára pozitív végeredményre, Trump azonban nem volt zsarolható.

Egy harmadik eset, amit a cég szerint Mills hazugság listáján szerepel, a „Szombat esti láz” című táncos műsor amerikai kiadásához kapcsolódik: a hölgy állította, hogy minden, a műsorból származó bevételét jótékonyságra fordítja majd, azonban ez csak az összegnek egy töredékével történt meg, a maradékot Mills magára költötte.

Utolsó pontként a hölgy még mindig lóg a cégnek 168,000 dollárral. Az érintettek (jelenlegi) sajtósai egyelőre nem kívánták kommentálni az eseményeket.

AJÁNLOTT LINKEK:

Heather Millst pereli a sajtósa – angolul (contactmusic.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik