Szórakozás

Bálint Antónia belebetegedett a párkapcsolatába

Toncsi évekig titkolta, kislánya alig volt egyéves, amikor csomót talált a mellében, kiderült: sajnos súlyos.

Antónia eddig csak és kizárólag a családjának és közeli barátainak beszélt a három évvel ezelőtti tortúrájáról. Most viszont úgy gondolta, az Aktívnak elmeséli élete egyik legnehezebb időszakát.

Kislánya alig volt egyéves, amikor az exszépségkirálynő észrevette a csomókat. Eleinte azt hitte, csak a tejcsatornák gyulladtak be, és bízott benne, hogy nincs nagy baj. Antónia épp akkoriban vált külön párjával, az azóta bűnügyei miatt szökésben lévő Földesi-Szabó Lászlóval, így csakis gyermeke adott neki erőt a nehéz időszakban, a tudat, hogy nem hagyhatja egyedül, fel kell nevelnie. Nem bízta a véletlenre, és rögtön orvoshoz fordult.

Antónia nem a hagyományos orvoslás módszerét választotta. Dr. Gelléri Julianna újmedicinás szakértő és homeopata ugyanis ezekben az esetekben nem javasolja a pácienseinek az orvosi beavatkozást, a csonkolást, mert szerinte az még komolyabb következményekkel járhat. A hot! magazinnak elárulta, hogy minden betegség lelki eredetű, és attól függően, hogy mely testrészben jelentkezik kóros elváltozás, megfejthető a probléma. Toncsi a diagnózisból magára ismert, nem tartja kizártnak, hogy lelki, magánéleti csalódásai okozták a csomókat.

Szerencsére Antónia ma már jól van, most azért állt ki a nyilvánosság elé, hogy felhívja a figyelmet a téma fontosságára. Az exszépségkirálynő lezárta a kapcsolatát Földesi-Szabó Lászlóval, lelki egyensúlya helyrebillent, a rákos sejtek pedig nyomtalanul eltűntek a testéből.

AJÁNLOTT LINK:

Bálint Antóniánál lelki probléma okozta a mellrákot? (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik