Szórakozás

Sajtótájékoztatón mutogatta a nemi szervét

A romániai Slavici Klasszikus Színház egyik színésze hosszú percekig letolt nadrággal magyarázott, majd felhúzta a pólóját, és megmutatta a péniszét.

A férfi váratlan gesztusa sokkolta a jelenlévőket, akik arra vártak, hogy fejeződjön be a tájékoztató. A színház a “III. Richárdot keresve” című darab – amelyben a színész is játszik – kapcsán szervezte a találkozót az újságírókkal. Claudiu Bleont egy adott pillanatban felállt, letolta a nadrágját, és megmutatta nemi szervét a jelenlévőknek – írja a manna.ro.

“52 évesen ilyen lelkiállapotban vagyok. Igen, kicsi, és akkor mi van. A farizeusok országává válunk. Sokkoltam Önöket, vagy csak őszinte voltam?” – kérdezte a színész letolt gatyával. A jelenet után, mintha mi sem történt volna, folytatta a tájékoztatót.

A darabot március nyolcadikán mutatják be a színházban. Claudiu Bleont 27 román filmben játszott már, többek között Lucian Pintilie rendezte alkotásokban. Több mint 50 szerepet vállalt külföldi és hazai színpadon.

AJÁNLOTT LINKEK:

Sajtótájékoztatón mutatta meg péniszét (manna.ro)

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!