Szórakozás

Elton John kisfiának Lady Gaga lesz a keresztanyja?

Az énekes élettársának nyilatkozata után a bulvárlapok vad találgatásba kezdtek a kis Zachary leendő keresztszülei kapcsán.

Amikor neki szegezték a kérdést, hogy valóban Gagát szeretné-e kisfia keresztanyjának, David Furnish a következőt válaszolta: „Még egyik pletykát sem erősítettük vagy cáfoltuk meg, de a forrásai nagyon jók! Azonban egyelőre nem mondanék többet, mivel hamarosan hivatalosan is bejelentjük, hogy kik lesznek a keresztszülők.”

Elton John és Gaga barátsága még tavaly kezdődött, miután a 2010-es Grammy-átadón együtt léptek fel. Furnish pedig többször elismerését fejezte ki az énekesnőnek nyíltságáért, valamint azért a tevékenységért, amit Gaga a homoszexuálisok jogainak védelmében kifejt. A kanadai producer azt is elmondta, Gaga legújabb slágerével bebizonyította, hogy valódi példaképe lehet a jövőben a páros kisfiának. „A Born This Way üzenete a lehető legjobb. A teljes szabadságot hirdeti, hogy az légy, aki lenni szeretnél, azt csináld, amire születtél és szeresd azt, aki csak akarsz” – jelentette ki Furnish, majd hozzátette, élettársával megállapodtak, hogy semmit sem fognak majd ráerőltetni kisfiukra, helyette csak abban reménykednek, hogy boldog felnőtt lesz belőle, aki megtalálja majd a saját útját.

John és Furnish maguk is keresztszülők: a producer Liz Hurley 8 éves kisfiának, Damiennek a keresztapja, míg az énekes David és Victoria Beckham idősebb gyermekei, Brooklyn és Romeo mellett lát el hasonló feladatot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik