Szórakozás

Owen Wilson attól félt, hogy cápák falják majd föl

A színész veszélyes vizeken szenvedett szörfbalesetet - a homlokán tátongó hatalmas sebet végül 24 öltéssel kellett összevarrni.

A Hawaiin élő sztár Jay Leno műsorában beszélt az esetről. „Egy olyan hullámnak akartam nekimenni, ami még túl nagy volt nekem, a deszka meg fejbevágott” – foglalta össze a történteket Wilson, akit a sérülésnél sokkal jobban izgatott az a tény, hogy vértől csöpögő fejjel úszkál egy olyan helyen, ahol bátyját tavaly megtámadta egy cápa.

„Csak arra tudtam gondolni, hogy tiszta vér a fejem, erre itt taposom a vizet, ahol Andrew-t megtámadta az a cápa. Ráadásul ugyanahhoz a dokihoz mentem a fejem miatt, aki tavaly Andrew-t is összevarrta. Biztos azt hiszi, mindketten teljesen lököttek vagyunk” – mesélte a színész, majd azt is hozzátette, bátyja azóta felépült a támadásból és mára azzal dicsekszik, hogy milyen simán túlélte a kellemetlen találkozást.

„A bátyám jó ideig a víz közelébe sem ment. Aztán lassan legyőzte a félelmét, visszamerészkedett a vízbe, és most már büszke magára a történtek miatt. Azt szokta mondani, hogy nem mindenki sétálhat el azután, hogy névjegykártyát kapott a szürke öltönyös fickótól – így hívja a cápát, tiszta lökött” – mondta Wilson.

A 42 éves színész a múlt hónapban apuka lett, Robert Ford névre keresztelt kisfiáról a napokban érkezett meg az első fotó. Wilson januárban teljesen meglepte a nagyközönséget, amikor bejelentette barátnője várandósságát – még a hölgy kilétéről sem lehetett tudni semmit, arról nem is beszélve, hogy a bejelentés után néhány nappal a csemete már meg is született.

AJÁNLOTT LINKEK:

Owen Wilson egy szörfbaleset miatt kórházba került – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik