Szórakozás

Justin Biebert végleg ki(ny)írták a krimisorozatból

A tinik egyik legnagyobb sztárját szitává lövik a CSI: A helyszínelőkben.

Bieber tavaly nyáron debütált először a televíziók képernyőjén, az alkotók elsősorban hatalmas nézettséget vártak az énekes vendégszereplésétől. A producerek reményei úgy látszik, beigazolódtak, ugyanis Bieber és az általa alakított zavart, robbantgató kamasz ismét visszatért, de kétségkívül utoljára. Az Egyesült Államokban a napokban vetített epizódban egyszer és mindenkorra kiírták a sorozatból Jason McCannt. A problémás tinit ugyanis lelövik a rendőrök.

Az akciódús epizód szerint McCann egy robbantás gyanúsítottja lesz, de egy ideig sikerül elhitetnie a hatóságokkal, hogy ártatlan. Mikor a helyszínelők számára nyilvánvalóvá válik, hogy a fiú becsapta őket, tűzharc alakul ki közöttük, melynek során a Bieber által megformált figura életét veszti – írja a Daily Mail.

A producerek eredeti forgatókönyve alapján Bieber saját magát robbantotta volna fel, de a készítők végül inkább úgy döntöttek, drámaibban hat, ha a 16 éves sztárt a nyomozók lövik szitává.

Bieber jelenleg saját dokumentumfilmjén dolgozik, a Never Say Never (Soha ne mondd, hogy soha) című alkotás a tinik első számú kedvencének hírnév előtti életéről, a hírnévhez vezető útról és a 2010-es koncertkörútjáról szól majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik