Szórakozás

Újra öngyilkos akart lenni a legnagyobb operált mellű nő

Sheyla Hershey nem bírta elviselni, hogy hatalmas implantátumait el kellett távolítani – gyógyszer-túladagolással akart véget vetni életének.

A 31 éves Brazíliából származó, de családjával Texasban élő Hershey évek óta dipoláris személyiségzavarokkal küzdött, és a hatalmas mellek megszállottja volt. Óriási mellimplantátumait azonban egy fertőzés következtében el kellett távolítani, a hölgy pedig kikészült ettől.

„Rondának érzem magam a melleim nélkül, és nem tudom, hogy ki vagyok” – nyilatkozta a hölgy két hónappal ezelőtt a brit The Sunnak. Az akkori interjú apropója Hershey első öngyilkossági kísérlete volt, amiből fizikailag ugyan még fel tudott épülni, lelkiekben azonban ugyanolyan maradt. A hölgy a lapnak azt is elmondta, biztosra veszi, hogy grandiózus mellei visszaoperálása után sokkal jobb anya, és sokkal jobb példakép lesz.

A mostani öngyilkossági kísérlettel azonban úgy tűnik, a hölgy végre elérte célját – férje elmondása szerint kómában van, és az orvosok egyáltalán nem biztosak benne, hogy valaha felébred.

AJÁNLOTT LINKEK:

Túladagolt a melloperáció után a modell – angolul (The Sun)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik