Szórakozás

Sarah Jessica Parker új Szex és New York-filmet akar

A második rész gyászos fogadtatása ellenére a színésznő úgy érzi, lenne még elmesélni való Carrie és barátnői sztorijában.

A 45 éves Parker mindenképpen megcsinálná a folytatást, azonban nem a közeljövőben. „Benne lennék a dologban, és tudom, hogy Michael [Michael Patrick King, forgatókönyvíró – a szerk.] is benne lenne, de semmiképpen sem most. Mondjuk öt év múlva” – nyilatkozta a színésznő a Los Angeles Timesnak.

A New York-i szinglik története 6 évadot élt meg a tévében, és a botrányos kritikák ellenére mindkét azóta elkészült egész estés film kasszasikernek bizonyult – érthető hát, hogy a producerek minél több bőrt le szeretnének húzni a csajokról. A legújabb tervek szerint előzményfilmet készítenének Carrie és barátnőinek sztorijához, amiben a Gossip Girl szőkesége, Blake Lively alakítaná a komplikált lelkű írónőt – Parker azonban bevallotta, nem kimondottan rajong az ötletért.

„Nem irigylem a mai 21 évesektől a lehetőséget, hogy elmondhassák a történetüket, hiszen naponta bebizonyítják, hogy érdekesek. Még a nárcizmusuk is érdekes, még a tehetetlenségük és az affektáló beszédmódjuk is érdekes. De nem hiszem, hogy jó ötlet lenne a múltat firtatni. Két történetet teremtenénk, amik nem mindenhol illenek össze” – jelentette ki a színésznő.

AJÁNLOTT LINKEK:

Sarah Jessica Parker reméli, hogy lesz Szex és New York 3 – angolul (The Huffington Post)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik