Szórakozás

Turbónagyi elárverezteti rablóverő táskáját

Az ékszerboltot fényes nappal kipakoló bandát elnáspángoló nagyi története bejárta a világsajtót - a hölgy most jótékonyságra váltaná hirtelen jött hírnevét.
Kapcsolódó cikkek

Az elmúlt néhány napban több millióan látták az interneten, ahogy a 71 éves Ann Timson végigsprintel az utcán, hogy táskáját lengetve elkergessen néhány rablót. A vörös hajú nyugdíjas néni nemrégiben NewYorkba utazott fiához, és meghívást kapott az NBC csatorna Today Show című műsorába.

Ms. Timson a tévéinterjúban elmondta, fia javaslatára el fogja árvereztetni a legendássá vált rablóverő táskát, az aukcióból befolyó összeget pedig jótékony célokra fogja fordítani. „Andre fogja intézni az ezzel járó dolgokat, aztán majd én gazdálkodom a kapott pénzzel. Ha valaki meg szeretné venni a táskát, rajtam ne múljon” – jelentette ki a nagyi.

A hölgy beavatkozása tette lehetővé, hogy az ékszerboltok kipakolására szakosodott banda tagjait sikerült bíróság elé állítani – az egyik rablót még a helyszínen elfogták, a többieket a menekülésre használt autó követésével kapták el. A rettenthetetlen szupernagyi sztorija bejárta a világsajtót, a hirtelen jött reflektorfényben pedig az is kiderült, nem ez volt az első alkalom, hogy Timson keresztbe tett a helyi bűnözőknek: a hölgyet számtalanszor halálosan megfenyegették, Timson azonban tántoríthatatlan, és tovább harcol a kisstílű tolvajok és prostituáltak ellen.

AJÁNLOTT LINKEK:

A hősies nagyi árverésre bocsátja táskáját – angolul (The Telegraph)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik