Szórakozás

Meztelenül pózol a lopással vádolt szépség

Gregori Dórát az egyik férfimagazin főszerkesztője győzte meg arról, hogy le kell dobnia a textilt, és ha már ezt megteszi, akkor a lehető legtöbb ruhadarabtól szabaduljon meg.

Miss Hungary 2010 győztesének ez volt az első erotikus fotózása, így tartott is kicsit tőle. A kezdeti megilletődöttség után azonban már a fehérnemű is lekerült a szépségről.

A Nánási Pál által készített szexi fotókból Dóra és a CKM magazin főszerkesztője, Pantl Péter a szerda reggeli Mokkában is megmutatott néhányat. A gyönyörű képeket látván nyilvánvaló vált: okkal irigykedhet minden férfi a szépség barátjára, de nem arra, aki korábban lopással vádolta őt, és azóta sem hagyja békén.

Dóra korábban ugyanis egy kellemetlen ügy miatt került a sajtó kereszttüzébe: volt kedvese azt állította, a szőke szépség 250 ezer forint készpénzzel és méregdrága ékszerekkel lopta meg őt. A reggeli műsorban Dóra elárulta, már egyáltalán nem foglalkozik a körülötte kialakult botránnyal, és bár a férfi még néha előfordul, hogy zaklatja, reméli, hamarosan ennek az ügynek a végére is pontot tehet.

AJÁNLOTT LINKEK:

Gregori Dóra szexi képei – 2010 magyar szépsége meztelenül fotózkodott (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik