Szórakozás

Janet Jackson nyíltan beszélt testképproblémáiról

Az énekesnő Piers Morgan műsorában vallott gyerekkora óta tartó küzdelméről a fölös (és a fölösnek hitt) kilók ellen.

Janet Jackson drasztikus súlyváltozásaival rendszeresen megjelenik a bulvárlapok címlapjain – a CNN-en sugárzott interjúban bevallotta, gyerekkora óta vannak problémái a kinézetével, egészen azóta, hogy 11 évesen diétára fogták.

Jackson 1977 és 1979 között szerepelt a Good Times című tévésorozatban, azonban túl hamar kezdtek meglátszódni rajta a serdülőkor nyomai, ez pedig nem tetszett a show producereinek. „Már nagyon fiatalon fogyókúráznom kellett. Olyan 11 éves lehettem, amikor a Good Times miatt diétára fogtak. Pedig ahogy visszanézem a felvételeket, nem voltam pufók gyerek. De ez van, valaki egyszerűen lerázza magáról ezeket a dolgokat, én viszont mindent a lelkemre veszek, és sokáig rágódom rajta” – vallotta be Morgannek az énekesnő, majd hozzátette, nem tartja egészségesnek, hogy Hollywoodban mindenki a tökéletes fizikum megszállottja.

Morgan legnagyobb döbbenetére Jackson az interjúban megemlítette, hogy ismer olyanokat, akik egészen drasztikus módszert választottak testsúlyuk kordában tartására: zsebkendőt esznek! „Ennél már nincs rosszabb. Nem fogok neveket mondani, de hallottam, hogy zsebkendővel tömik magukat, mert így hamar tele lesz a gyomruk, és nem tudnak enni. Hihetetlen, hogy mit követel a show-biznisz napjainkban a nőktől” – magyarázta az énekesnő, aki azt is igyekezett kiemelni, hogy véleménye szerint a híres nők felelősséggel tartoznak az irántuk rajongó fiatalok felé, éppen ezért fontos, hogy a hírességek felvállalják testi „tökéletlenségeiket”.

AJÁNLOTT LINKEK:

Jackson szerint a sztárok zsebkendőt esznek, hogy vékonyak maradjanak – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik