Szórakozás

Carrie Fisher állítja, Liz Taylor sosem szerette édesapját

Liz Taylor és Eddie Fisher házassága már az álomgyári történelem része, Fisher lánya azonban meg van győződve róla, hogy a színésznő nem szerelemből ment hozzá édesapjához.

Carrie Fisher kedden jelent meg az Oprah Winfrey Showban édesanyjával, Debbie Reynolds-szal karöltve. A műsorban szóba kerültek Fisher alkohol- és drogproblémái, állandó küzdelme a fölösleges kilókkal, illetve a híres Fisher-Reynolds-Taylor szerelmi háromszög eddig titkolt részletei is.

Liz Taylor harmadik férje, Mike Todd halála után talált vigaszra Carrie édesapja, az énekes Eddie Fisher karjaiban – felrúgva ezzel a férfi és a színésznő, Debbie Reynolds házasságát. Carrie Fisher az interjúban elmondta, lehetősége volt számon kérni Taylort a történtekkel kapcsolatban, és a színésznő szavaiból kicsengett, hogy nem szerelemből ment hozzá Fisher édesapjához. „Megkérdeztem Elizabethet, hogy szerette-e Eddie-t, és igen helyett azt válaszolta, apám segített neki életben tartani Mike Todd emlékét” – mesélte a színésznő.

Mike Todd repülőgép-szerencsétlenségben vesztette életét 1958-ban – Taylort egy évvel korábban vette feleségül, a ceremónián pedig legjobb barátja, Eddie Fisher volt a tanúja. „Mike imádata és emléke tartotta össze őket, semmi más” – jelentette ki a színésznő.

Debbie Reynolds az interjúban elmesélte, évekkel volt férje és Taylor válása után végül kibékült egykori barátnőjével – de Taylor akkor már Richard Burton felesége volt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Fisher szerint Taylor nem szerette édesapját – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik