Szórakozás

A sztárok is üdvözölték Mubarak távozását

Lindsay Lohan, Kim Kardashian és Danny DeVito is a Twitteren osztotta meg örömét a világgal az egyiptomi elnök lemondása kapcsán.

„Gratulálok az egyiptomiaknak! Hallattátok a hangotokat, és bebizonyítottátok, hogy lehetséges és hatásos a békés ellenállás” – kezdte Lindsay Lohan a több bejegyzésből álló tweet-sorozatát Mubarak távozása után. „Imádkozom, hogy az Egyiptom és Izrael között fennálló szerződés sértetlen maradjon, és ez követendő példává váljon a térség többi állama számára” – írta hétvégén a balhés sztár, akiről úgy hírlik, lényegtelen, hogy bűnösnek vallja-e magát a későbbiekben vagy sem, a nyaklánclopási ügyet nem úszhatja meg börtönbüntetés nélkül.

Lohan bulvár-riválisa, Kim Kardashian is kiörömködte magát az egyiptomi fejlemények miatt: „Micsoda történelmi nap! Az egyiptomi emberek megdöntötték az uralkodó rezsimet!!! Végre kiélvezhetik a kiérdemelt szabadságot” – írta Twitter-oldalán Kardashian.

Barack Obama Mubarak távozását „az egyiptomi átmenet kezdetének” titulálta, ami után az ország már „sosem lesz ugyanaz” – az elnök szavai pedig megihlették Danny DeVitót: „Most hallgattam meg Barack beszédét Egyiptom kapcsán. Büszke vagyok rá, hogy ő lehet az elnökünk” – jelentette ki a 66 komikus-legenda.

AJÁNLOTT LINKEK:

Lohan és DeVito a Twitteren ünnepelték Mubarak távozását – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik