Szórakozás

Jennifer Hudson megszólalt a családi gyilkossággal kapcsolatban

Az Oscar-díjas énekes-színésznő az Oprah Winfrey Show-ban, könnyek között vallott arról, mi segítette át a 2008-as tragédián.

A tegnap sugárzott adásban Hudson elmondta, édesanyja emléke adta és adja az erőt, hogy túlélje a hétköznapokat, ez segíti át a döntéshelyzeteken. „Minden alkalommal megkérdezem magamtól, hogy vajon mit szólna ehhez anya. Örülne neki, büszke lenne rá? Vajon mosolyogna rám a mennyországból?” – monda könnyeivel küzdve Hudson.

Az is elhangzott a beszélgetésen, hogy az énekesnővel a mai napig előfordul, hogy meghallja édesanyja, vagy bátyja hangját, és még nem tudja megmondani, hogy elkezdett-e gyógyulni a tragédia után. „Annyira sokkoló ez az egész, nem mindig tudom, hogy ez csak illúzió, vagy tényleg megtörtént-e” – vallotta be Oprahnak az énekesnő.

2008 októberében holtan találták Hudson édesanyját és bátyját a család chicagói otthonában, 7 éves unokaöccsének pedig nyoma veszett – a gyerek holttestét 4 nappal később találták meg egy a környéken parkoló autóban. A gyilkosságokkal Hudson húgának férjét gyanúsítják.

AJÁNLOTT LINKEK:

Jennifer Hudson a családi gyilkosságról is beszélt Oprahnál – angolul (The Huffington Post)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik