Szórakozás

Haldoklik Elizabeth Taylor?

A National Enquirer és a Showbiz Spy bulvárlapok információi szerint a 78 éves színésznőt súlyos hasi fájdalmakkal szállították kórházba, és jelenleg kritikus állapotban van.

Liz Taylort mentő vitte egy Los Angeles-i kórház sürgősségi osztályára kedden, miután rosszul lett otthonában. Az orvosok belső vérzésre gyanakodnak, és közel álló források szerint a hollywoodi legenda „nagyon rossz állapotban van”.

„Elizabeth nagyon beteg. Vele vannak a gyerekei és imádkoznak érte” – nyilatkozta egy bennfentes a National Enquirer amerikai bulvárlapnak.

A díva szóvivője az ABC Newsnak küldött csütörtöki közleményében azonban cáfolta a híreszteléseket, állítása szerint a színésznőt csupán a változékony időjárás viselte meg, és ezért mondta le egy nyilvános programját szerdán.

Elizabeth Taylor már évek óta küzd különöböző egészségügyi problémákkal. Hét évvel ezelőtt szívszélütés, majd később jóindulatú agydaganat miatt komoly operáción esett át. Az utóbbi években már kerekesszékben jelent meg a nyilvánosság előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik