Szórakozás

Sorra érkeznek a magyar sztárbébik

A Jóban Rosszban Steiner doktornője immáron boldog anyuka, ugyanis megszületett Bence nevű kisfia.

Az új év úgy tűnik „megihlette” a hazai celebeket, és idén annyi sztárbébi születik, amire eddig még nem volt példa.

A Megasztár egykori finalistája, Varga Feri és felesége, Balássy Betti július végére várják első közös gyermeküket, egy kislányt. A babvárók között ott van a Schobert család is, Rubint Réka pocakjában egy kisfiú vár arra, hogy megszülethessen, és körülbelül három hét múlva a sportos kismama életet ad annak a picinek, aki már most különleges képességekkel bír.

Az olimpiai bajnok Kovács Ági terhességét a férje vette észre. A hatodik hónapban járó kismama álma valóra vált, hiszen mindenképpen még 30 éves kora előtt akart szülni.

Az Aktív egykori műsorvezetője, Czippán Anett kisfia várhatóan júliusban születik meg, míg Gubás Gabi színésznő már az ötödik hónapban jár. De a kismamák sora ezzel még mindig nem ért véget, Geszti Péterék és a Gáspár család is mindenórás, a Megasztár énekesének felesége, Renáta egy kisfiút hord a szíve alatt, akinek az énekes apuka már egy dallal is kedveskedett.

Vujity Tvrtko pár napja élő adásban köszönte meg nejének az újabb trónörökös megszületését, családja Bendegúzzal, Szántó Dávidé Szonjával bővült.

A Jóban Rosszban sztárja, Végh Judit pedig kedden adott életet első kisbabájának. Kisfia, Bence három kiló negyven dekával és ötvennégy centivel éjjel negyed egykor megszületett.

Most pedig Bakács Tibor Settenkedőről derült ki, hogy gyermeket várnak barátnőjével.

AJÁNLOTT LINKEK:

Végh Juditnak kisfia született – Magyarország áldott állapotban (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik