Szórakozás

Nem nyugszik Zuckerberg zaklatója

Zuck már távoltartó végzést is szerzett a férfi ellen, aki azonban nem adja fel – mindenáron a Facebbok-alapító közelébe szeretne férkőzni.

„Kérlek, segíts nekem, és akkor hajlandó leszek meghalni érted. Kérlek, értsd meg a fájdalmam” – olvasható a zaklató, Pradeep Manukonda egyik legutóbbi üzenetében. A férfi hetek óta Zuckerberg nyomában van, a Facebook biztonsági őrei a cég több irodájában nyakon csípték már – minden egyes alkalommal azért ment oda, hogy személyesen találkozhasson az alapítóval.

A 31 éves Pradeep január 24-én még Zuckerberg otthonáig is eljutott, a biztonságiak már a ház előtti pázsitról vezették el a férfit – érthető tehát, hogy Zuck végül távoltartási végzést kérvényezett Pradeep ellen. A zaklató azonban nem adja fel, és továbbra is levelekkel bombázza Zuckerberget – főleg a Facebookon keresztül.

Pradeep az üzenetekben általában pénzt kér Zuckerbergtől, amivel szerencsétlen anyagi helyzetben lévő családján szeretne segíteni. Zuck azonban állítja, a legtöbb levél hangneme ijesztő és fenyegető, arról nem is beszélve, hogy Pradeep Zuckerberg barátnőjét és húgát is rendszeresen megemlíti bennük.

A vádakra és a távoltartási végzésre válaszul Pradeep csak annyit reagált, hogy ő csak tanácsért fordult volna Mr. Zuckerberghez, de persze tökéletesen megérti, hogy egy ilyen elfoglalt embernek nincs rá ideje – és a jövőben igyekszik majd tiszteletben tartani a privát szféráját.

AJÁNLOTT LINKEK:

Zuckerberg fél a Facebookos zaklatótól – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik