Szórakozás

Shia LaBeouf-t összeverték a kocsmában

A Transformers-filmek sztárja kocsmai verekedésbe keveredett a hétvégén – kis híján a rendőrőrsön töltötte az éjszakát.

Az este történései persze annak fényében változnak, hogy Shia barátai, vagy más vendégek adják-e elő: csak annyit jelenthetünk ki biztosan, hogy a színész már törzsvendégnek számít a Sherman Oaks-i Mad Bull’s Tavern-ben, ahol az incidens lezajlott.

A szemtanúk állítása szerint LaBeouf kötözködőre itta magát az este, aminek érthető módon az lett a vége, hogy behúztak neki egyet. A színész haverjai azonban teljesen máshogy emlékeznek – állításuk szerint LaBeouf éppen indulni készült volna haza, amikor néhány srác egyszerűen ráugrott a színészre, és minden átmenet nélkül ütlegelni kezdte.

A rendőrség percek alatt a helyszínre ért, és miután minden érintettet bilincsbe vágtak, kikérdezték a kocsma biztonsági őreit, akik végül a sztárnak és barátainak adtak igazat. Egyéb szemtanúk azt is igyekeztek kiemelni, hogy az énekesnő, Ashlee Simpson is a kocsmában tartózkodott, amikor a verekedés kitört – noha az egyelőre nem tisztázott, hogy a hölgynek köze volt-e az ügyhöz.

LaBeouf-t kikérdezték, és szombat hajnalban végül hazaengedték – a rendőrkapitányság hivatalos tájékoztatója szerint ugyanis a járőrök kiérkezéséig a verekedést kezdeményező ismeretlenek már elhagyták a helyszínt, a színész és barátai pedig nem voltak vétkesek az ügyben.

AJÁNLOTT LINKEK:

Shia LaBeouf-t megbilincselték, de végül elengedték – angolul (UsMagazine.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik