Szórakozás

Elbukta az álomutat Tolvai Renáta

A nemrég csődbe ment utazási iroda módosította korábbi ígéretét, így a Megasztár győztese mégsem utazhat el a nyereményútra.

Mint arról korábban beszámoltunk, december 20-án megszüntette utazásszervezői és utazásközvetítői tevékenységét az Aeroviva Utazási Iroda. A Hír24 megkeresésére Koltai Tamás, a TV2 szóvivője akkor úgy nyilatkozott, hivatalos tájékoztatást kaptak a cégtől, amelyben az áll, hogy ígéreteiket teljesíteni fogják, vagyis megszervezik a tehetségkutató nyertesének útját.

A Világgazdaság Online értesülései szerint az utazási iroda azonban a napokban módosított, és január 19-i levelében arról tájékoztatta a TV2-t, hogy engedély hiányában, mégsem áll módjában az utat tető alá hozni.

Koltay Tamás azonban hangsúlyozta, Tolvai Renátát – aki az utazási lehetőséget átadta szüleinek – nem éri kár, a csatorna ugyanis megegyezési szakaszban van az egyik utazásszervező céggel.

Az X-Faktor győztesének, Vastag Csabának korábban szintén luxusutat ajánlott fel az Aeroviva. A kereskedelmi csatorna sajtófelelőse, Fazekas László még a csőd napján közleményt adott ki, melyben megígérte, hogy „az RTL Klub menedzsmentje megkeresi a legmegfelelőbb megoldást, hogy a győztes utazhasson és pihenhessen.”

AJÁNLOTT LINKEK:

Hoppon marad a Megasztár győztese (Világgazdaság Online)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik