Szórakozás

Egymás ellen küzdenek a megőrült Mirigyek

Zöld Pandákként és Narancs Kukacokként folytatják tovább az Irigy Hónaljmirigy tagjai, de csak egy hétig, az Ezek megőrültek kedvéért.

A vicces fiúk most ünnepelték fennállásuk 20. évfordulóját, de úgy döntöttek nem hagyják abba az ökörködést, és ezen a héten a TV2 szuperprodukciójában, az Ezek megőrültekben esnek egymásnak kacsakosztümben.

A mókás bagázs két részre szakadt, a Zöldfejű Pandákra és a Narancs Kukocokra, akiknek a szokásokhoz híven, ezúttal is a legőrültebb feladatokat kellett teljesítenie.

Ambrus Zoli kiválása miatt a csapatban újra feltűnt Csarnoki Anti is, aki 2007 óta közreműködik a zenekarban, ám most ő helyettesíti a visszavonult énekest.

A fiúknak a veszélyes helyzetekből is kijutott, és Zana József súlyos balesete után, Sipos Péternek is sikerült összetörnie magát. Az énekes az egyik feladatnál pont a fájós vállára esett, így egyik társának kellett vásárra vinnie a bőrét helyette.

A Mirigyeknek azonban ez sem szegte kedvét, egyetlen percre sem komolyodtak meg, még a szünetekben is az újabb poénokon törték a fejüket.

AJÁNLOTT LINKEK:

Kétfelé vált a 8 Kan – Egymásnak estek a Mirigyek (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik