Szórakozás

Véletlenül egy másik nő kezét kérte meg

Az egyelőre ismeretlen brit katona valószínűleg félretárcsázta barátnője telefonszámát – szerelmi vallomása így egy másik nő üzenetrögzítőjén kötött ki.

A 90 másodperces üzenet a háromgyerekes anyuka, Diane Potts üzenetrögzítőjén landolt, aki most mindent megtesz, hogy megtalálja az eredeti címzettet, a katona szerelmét, Samanthát.

Az üzenetben az ismeretlen, és feltehetően Afganisztánban szolgáló katona azt állítja, még 3 hónapig valószínűleg nem térhet haza, és egy jó hónapig nem is telefonálhat – érthető hát Mrs. Potts erőfeszítése, hogy megtalálja az üzenet szerint éppen várandós barátnőt. „Sose felejtsd el, hogy teljes szívemből szeretlek. Meg akartalak kérdezni – nem kell most válaszolnod, na persze nem is tudnál, de meg akartalak kérdezni, hogy hozzám jönnél-e feleségül?” – teszi fel a kérdést a telefonban a férfi.

„Alig várom már, hogy megszüld a gyermekemet, az én kis katonámat. Mindent megteszek, hogy meg tudjalak védeni benneteket” – folytatja a férfi, majd még egyszer szerelmet vall Samanthának, és leteszi a kagylót.

Diane Potts ahol csak tudta, nyilvánossá tette a felvételt, és arra kéri az embereket, aki esetleg felismeri a katona hangját, az adja át Samanthának az üzenetet.

AJÁNLOTT LINKEK:

Nem jó nő kezét kérte meg a katona – angolul (The Telegraph)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik