Szórakozás

Kiverte a biztosítékot az oroszlánhúsos taco

Fenyegetésözönt kapott egy étterem az Egyesült Államokban, amiért oroszlánnal akarta szélesíteni étkei palettáját.

Az arizonai Boca Tacos étterem választékában óriáskígyó, aligátor, kenguru, strucc, rénszarvas, csörgőkígyó és teknős is szerepel a szokványos húsokból készült tacók mellett, bár nem minden nap. Fél év óta szerdánként szolgál a tucsoni étkezde egzotikus tacotartalommal, és ennek a sorozatnak a következő epizódsztárja lett volna az állatok királya. Mivel az étterem nem akart feleslegesen oroszlánt vágni vagy vágatni, előre elkezdte feltérképezni az igényeket a február 16-i “premierre”.

Akadtak is jelentkezők, ám az étteremben mégsem lesz oroszlánevő ember, mert megindult a fenyegetések árja is. Az állatok királyának hívei nemcsak a tulajdonosnak címeztek fenyegetéseket, hanem családjának, de még vendégei közül is kaptak többen szidalmazó küldeményt. Az oroszlánvédők az étterem üzletfeleit, beszállítóit is megfenyegették, és mindezek hatására a tulajdonos, Bryan Mazon elállt tervétől.

Mint mondta, folytatja egzotikus tacói árusítását, ám nem a biztonság rovására.

Mindez alapján úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban jóval erősebb az “oroszlánlobbi”, mint a struccok, kígyók, teknősök érdekvédelme.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik