Szórakozás

Cserháti zeneszerzője is felfigyelt Kökény Attilára

A Megasztár finalistája hamarosan még több új szerzeménnyel rukkol elő.

Kökény Attilának fenekestül felfordult az élete. A Megasztár előtt is sokat éjszakázott, de most valósággal szétszedik a rajongók. Az énekes szerda este egy, a belváros szívében lévő elegáns szórakozóhelyen lépett fel. A koncerten ott volt többek között Szabó Zsófi és Sarka Kata is, aki ezúttal kivételesen ura nélkül rúgott ki a hámból, de szigorúan éjfélre haza kellett érnie.

A Jóban Rosszban sztárjának ezzel szemben nincs kitől tartania, így büszkén vállalta, hogy a Megasztár óta odáig van Attiláért. Minden reggel és este az énekes hangjával kel, illetve fekszik, őt hallgatja az autóban, és otthon a CD-lejátszóból is Kökény-válogatás szól. Attila cserébe megígérte, hogy az első önálló album dedikált példánya Zsófi szobáját díszíti majd.

A kétgyermekes családapa egyébként már a tehetségkutató alatt olyannyira felkeltette a zenész szakma figyelmét, hogy még Cserháti Zsuzsa egykori zeneszerzője is vevő lenne a közös munkára. A finalista tehát hamarosan még több új szerzeménnyel rukkol elő.

AJÁNLOTT LINKEK:

Kökény Attila Cserháti zeneszerzőjével dolgozik majd? (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik