Szórakozás

Szerelméért aggódik a Jóban Rosszban sztárja

Cseke Katinka rettegve nézi a tunéziai lázongásokról szóló híreket, ugyanis kedvese, a 29 éves Hassein szintén odavalósi.

Bodolai Böbe megformálója úgy tűnik, révbe ért. Egy egyiptomi utazás változtatta meg az életét, mikor megpillantotta Hasseint, a szálloda animátorát. A Jóban Rosszban színésznője öt hónapja boldog arab párjával. A megismerkedésük kalandos részleteiről és jövőbeli terveikről is beszámolt az Aktív kamerái előtt.

Az egy gyermekes színésznő túl van egy váláson, és már két és fél éve kereste az igazi szerelmet. Az augusztusi nyaraláson azonban végre megtalálta. A tunéziai származású férfi kedvéért az elmúlt öt hónapban tizenöt kilót dobott le magáról, „fölöslegesen”. A kiszemelt férfi ugyanis rajong Katinka gömbölyded idomaiért.

A színésznő már ötször utazott Egyiptomba kedveséhez, a szerelmesek a négyezer kilométeres távolság miatt csak kéthavonta egy hétig tudnak együtt lenni. Addig telefonon vagy interneten tartják a kapcsolatot.

A tunéziai származású férfi szívébe azért Katinka mellett most befészkelődött a hazája iránti aggodalom is. A napok óta tartó tunéziai lázongások miatt lehet, hogy Egyiptomból hazautazik, hogy a családjával legyen. Azt, hogy hova fejlődik Katinka és Hassein kapcsolata még egyikük sem tudja, az viszont biztos, hogy tavasszal újra Egyiptomba utazik.

AJÁNLOTT LINKEK:

Bodolai Böbe arab hercege (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik