Szórakozás

Öngyilkos lett az anorexiás modell anyja

Az „anorexia nagyköveteként” számon tartott Isabelle Caro édesanyja összeroppant a lánya halála miatt érzett lelkifurdalástól.

Marie Caro nem tudta feldolgozni lánya novemberi halálát, ezért önkezével vetett véget életének. A hölgy férje szerint Marie-t iszonyatos lelkifurdalás gyötörte a lánya halálának körülményeiben játszott szerepe miatt.

Az asszony tavaly novemberben, akarata ellenére szállíttatta kórházba a gyomorfájdalmakra panaszkodó modellt. „A lányom nem akart kórházba kerülni” – nyilatkozta a megrendült Christian Caro, és hozzátette, a hivatalos halottkémi jelentéssel ellentétben a modell nem tüdőgyulladásban halt meg. „Az orvosok teszteket akartak végezni rajta, és ehhez el akarták altatni. Azt mondták, így lesz neki a legjobb. A lányomnak azért kellett meghalnia, mert az orvosok idő előtt lekapcsolták a lélegeztetőgépről. A kezelőorvosa külön-külön beszélt velem és a feleségemmel, és azt mondta, Isabelle egyébként sem akar tovább élni.”

A modell és édesanyja kapcsolata sosem volt felhőtlen, 2008-as önéletrajzában Caro például azt írta, egész gyerekkorában azt hitte, hogy anyja megveti őt. Marie Carót lánya halálának körülményei, valamint az elképesztő médiafigyelem mellett az is megviselte, hogy az anorexiás sokk-kampányával elhíresült fotós, Olivier Toscani egy korábbi interjújában azt állította a modellről, hogy arrogáns és beképzelt nőnek ismerte, aki mindent megtett volna a reflektorfényért.

Marie Caro halálának körülményeiről egyelőre még keveset tudni, az öngyilkosság tényét azonban úgy tűnik, a hatóságok nem kérdőjelezik meg.

AJÁNLOTT LINKEK:

Isabelle Caro anyja öngyilkosságot követett el – angolul (NYDailyNews.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik