Szórakozás

Kelly Prestont Kevin Spacey segítette át a gyászon

John Travolta felesége nagyon hálás az Oscar-díjas színésznek a támogatásért.

A sztárpár 2009 januárjában veszítette el autista fiukat, Jattet – a tragédia után a színésznő depresszióba esett, és sorra dobta vissza a neki felkínált forgatókönyveket. A decemberben bemutatott Casino Jack című film volt az első munkája, amit fia elvesztése után vállalt, filmbeli partnere pedig mindent megtett, hogy átsegítse Prestont a nehéz időszakon.

„Spacey szó szerint életmentő volt. Egyáltalán nem akartam dolgozni, de nagyon rendesek voltak, mert megszervezték, hogy pár hét alatt túl legyek a dolgon. A forgatás alatt meg Kevin folyamatosan viccelődött, próbálta tartani bennem a lelket. Újra megnevettetett, ennél nagyobb ajándékot nem is kaphattam volna tőle” – mesélte a színésznő egy interjúban.

Preston novemberben újra anyuka lett, újszülött kisfia kapcsán pedig a szcientológusok hírhedt „csendes szüléséről” is beszámolt. „Az a lényeg, hogy a szülés alatt lehetőleg ne szólalj meg. Ha a fájdalomtól nyögnöd vagy sírnod kell, az teljesen természetes, szavakra azonban nincs szükség – az a cél, hogy minden békés, harmonikus legyen” – mesélte Preston a Today Show-ban, majd hozzátette, hihetetlen csodaként éli meg, hogy 48 évesen ismét anyuka lehetett.

AJÁNLOTT LINKEK:

Prestont Spacey segítette át a gyászon – angolul (W.E.N.N.)
Kelly Preston beszámol a szcientológus szülésről – angolul (Daily Mail Online)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik