Szórakozás

Estek-keltek az X-Faktor sztárjai

Vastag Tamás, Takács Nikolas és Király L. Norbi a VIII. kerületi Corvin Bevásárlóközpont tetőteraszán megnyílt műjégpálya átadásán vettek részt.

Tamás és Norbi bátran siklott a vadonatúj jégteraszon, Nikolas azonban óvatosabb duhajnak bizonyult, cipőben vágott neki a fagyos kalandnak. A STOP-nak elárulta, nem akart bohócot csinálni magából, utoljára négyéves korában volt korcsolya a lábán, ezért inkább csak x-faktoros társainak adta meg a kezdő lökést.

Király L. Norbi ezzel szemben a tetőteraszon is hozta megszokott formáját. Bár állítása szerint több éve nem korcsolyázott, ez egyáltalán nem látszott a mozdulatain, csak úgy siklott, pörgött, és persze azért bukdácsolt is a jégen.

A szórakozás és kikapcsolódás mellett a fiúk rajongóikra is gondoltak: mindannyian felajánlották egy-egy személyes tárgyukat: Nikolas stílusosan egyik kalapját, Tamás a karkötőjét, míg Norbi az egyik bögréjét helyezte a pálya melletti jégtömbbe. A relikviákat az a szerencsés kaparinthatja meg, aki helyesen tippeli meg a tárgyak kiolvadásának időpontját.

AJÁNLOTT LINKEK:

Jégre vágták az X-Faktorosokat (STOP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik