Szórakozás

Rehabon a Backstreet Boy

A.J. McLean újra becsekkolta magát az elvonóra, a hivatalos közlemény szerint csak a „biztonság kedvéért”.

A Backstreet Boysnak a tervek szerint mozgalmas éve lesz, többek között a New Kids on the Blockkal készülnek idén közös turnéra – ezért döntött McLean a rehab mellett. A beszámolók szerint az énekes ugyanis az utóbbi időben ismét gyakran nézett a pohár fenekére, és ez kezdett meglátszani a teljesítményén.

McLean többször próbálkozott már a leszokással, alkohol- és drogproblémái miatt 2001 óta folyamatosan ki-be jár az elvonóra. Az énekes mindenkit igyekezett biztosítani arról, ezúttal komolyan gondolja a változtatást: „Szeretlek benneteket, drukkoljatok! Holnaptól józan úton járok. Odaát találkozunk” – üzente rajongóinak Twitter-oldalán.

A fiúcsapat tagjai egy emberként állnak McLean mögött, Brian Littrell például kijelentette, ezúttal komoly esélyt lát barátja végső gyógyulására – hiszen most önszántából döntött úgy, hogy segítséget kér, nem úgy, mint az eddigi próbálkozások során. „Büszke vagyok A.J.-re, hogy végre magától döntött a józanság mellett. Eddig sosem határozta el magát igazán, mindig kényszeríteni kellett” – nyilatkozta Littrell.

AJÁNLOTT LINKEK:

A.J. McLean rehabon – angolul (TMZ)
Brian Littrell: ‘Büszke vagyok A.J.-re” – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik