Szórakozás

Éveken át férfiként bújt ágyba egy nő

Alaposan rászedte női szexpartnereit egy nő Nagy-Britanniában, aki férfinak adta ki magát.

Samantha Brooks első barátnőjével hat évig tartott fenn szexuális kapcsolatot anélkül, hogy bevallotta volna, anatómiailag nő – írja a manna.ro. Szinte hihetetlen, hogy partnerének ennyi évre volt szüksége, hogy rájöjjön, Lee Brooks valójában Samantha Brooks.

Brooks másodszor is elkövette ugyanazt a hibát, igaz, másodjára már öt nap alatt kiderült a turpisság. Akkori társa szintén feljelentette a valószínűleg transzszexuális Samanthát. A két becsapott nő most morális és anyagi kártérítést követel a csalótól, amiért szexuális eszközöknek használta őket.

A 25 éves Samantha a bíróság előtt bevallotta, hogy valóban becsapta első barátnőjét. Nagy gondot fordított arra, hogy szexuális együttléteik lekapcsolt villany mellett történjenek. Rögzíthető műpéniszt használt, amire óvszert húzott. Mivel heréi nem voltak, azt mondta szexpartnerének, hogy rák miatt le kellett műteni azokat. Melleit kötszerrel leszorította, és azt hazudta, rettenetes égési sérüléseket szerzett mellkasán, melyek nem gyógyultak be.

AJÁNLOTT LINKEK:

Hat évig férfinak adta ki magát az ágyban egy nő (Manna.ro)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik