Szórakozás

Anyagi csőd fenyegeti a nyolcas ikrek anyját

Az "octomom" néven elhíresült Nadya Suleman bevallotta, hogy "gyerekfüggő", ezért vállalt újabb babákat hat korábban született gyermeke után.

A 14 gyermekes egyedülálló édesanya a The Oprah Winfrey Show hét végén sugárzott adásában beszélt kilátástalanná vált helyzetéről, és arról, hogy adósságai miatt hamarosan elveszítheti dél-kaliforniai otthonát.

“Azt hiszem, a gyerekekkel akartam gyógyítani magam. A gyerekek nagyobb biztonságot adnak. A gyerekek nem hagyják el az embert. A gyerekek megadják nekem mindazt a fenntartás nélküli elfogadást és szeretetet, amit az anyámtól nem kaptam meg” – vallotta Suleman.

Mint mondta: “űrt” érzett a hat gyermek születése után, és ezért akart többet, de a 14 gyerek után sem tűnt el ez a hiányérzet. Ha ezt korábban tudta volna, nem kérte volna az orvosát, hogy ismételje meg a mesterséges megtermékenyítést – tette hozzá.

A beavatkozásról előbb azt állította, hogy megtakarításaiból fedezte, de később elárulta, hogy súlyos adósságokba verte magát miatta.

A műsorban Suze Orman pénzügyi szakértő szembesítette a nőt anyagi problémáival és azok gyökerével. Nyomatékosan javasolta Sulemannak, hogy hagyja abba a fölösleges költekezést, ne járassa a gyerekeket magániskolába, ne halmozza el őket drága ajándékokkal, és vegyen vissza személyes kiadásaiból is.

Orman szerint Sulemant csak az húzhatná ki a csávából, ha ismét kiaknázná a médiában a gyermekeivel szerzett hírnevet, és újabb tévéműsorokra szánná el magát, amikkel elég jól keresett a nyolcas ikrek születése után.

A nőnek február elsejéig 4 ezer dollárt (826 ezer forint) kell előteremtenie a jelzálogtörlesztésére, és alig van rá pár hónapja, hogy rendezzen egy 450 ezer dollárra (93 millió forintra) duzzadt számlát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik