Szórakozás

Komár László: megcsaltam mindenkit

Vasárnapi apukává vált az énekes, ám ő hétvégente dolgozik, akkor keresi meg a gyerektartásra a pénzt – így a 22-es csapdájába esett.

Vagyis minimális esélye van arra, hogy rendszeresen lássa gyerekét- számolt be válópere legfrissebb fejleményeiről pár napja a Mokkában.

Komár nem tudott elválni feleségétől, bármennyire is szeretett volna hivatalosan is véget vetni negyedik házasságának, a bíró még mindig nem mondta ki a válást, a gyermekelhelyezésről azonban már döntöttek. Alkudoznak még a gyerektartás mértékén is, volt kedvese 150 ezret kér havonta, amelyet Komár Laci nem tud megfizetni. Az énekes dögkeselyűnek nevezte ex-feleségét, akinek állítása szerint csak azon jár az esze, hogyan forgassa ki őt vagyonából.

Komár az Aktívnak korábbi kapcsolatairól is mesélt, elárulta, egyáltalán nem vetette meg az egy éjszakás kalandokat: megcsalt mindenkit. Az énekes úgy véli, nemcsak ez okozta feleségével való viszonyának megromlását. Komár szerint a házasságnak eleve nem lett volna szabad megköttetnie, elmondása alapján az akkor három éves, közös gyermekük sírással tiltakozott a menyegzőn a házasságkötés ellen.

AJÁNLOTT LINKEK:

Dögkeselyűnek nevezte ex-feleségét és ügyvédjét Komár László (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik