Szórakozás

Újra versenybe száll a két ex-Megasztár

Két csodálatos hang, egy verseny: Rúzsa Magdi és Tóth Gabi a Glamour Woman of The Year legjobb énekesnő díjáért küzd meg egymással.

Az előző két évben Zséda és Rúzsa Magdi lett a legjobb, ám most lehet, hogy a vadóc énekesnő lesz a nyerő. A Megasztár harmadik, illetve második szériájában feltűnt énekesnők egyaránt sokat dolgoztak az elmúlt esztendőben, így bármelyikük megérdemelten nyerné el a megtisztelő címet. A márciusi gálán kiderül, Magdi duplázik-e, vagy Gabinak sikerül a győzelem, esetleg nevető harmadikként a többi jelölt, Harcsa Veronika, Kozma Orsi vagy Németh Juci közül lesz valaki a befutó.

„Egyszer már jó lenne elvinni a díjat, de egyáltalán nem leszek csalódott, ha nem én nyerek. Már az is nagyon jó érzés, hogy eddig minden évben jelölt voltam. Az idei mezőny igen vegyes, és bevallom őszintén, Magdi stílusa áll hozzám a legközelebb, a többiek túl alternatív irányvonalat képviselnek. Én megmaradok a nyers rock and rollnál” – árulta el mosolyogva Gabi, aki az elmúlt évben Elég volt! című slágerével hódította meg a rádiókat.

„Megtiszteltetésnek veszem, hogy idén újra jelölt vagyok. Ha esetleg újra én vinném haza a legjobb énekesnőnek járó díjat, az a munkám óriási elismerése lenne. Nagyon várom már a díjátadót, mert elég erős ez a mezőny. Izgalmas, hogy részt vehetek benne ismét” – árulta el a tavalyi győztes, akinek Gábriel című dala a tavalyi év egyik legnagyobb slágere volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik