Szórakozás

Már halott volt Jacko, amikor a mentősök megérkeztek

Michael Jackson már jóval azelőtt halott volt, hogy a mentősök kiérkeztek a popsztár otthonába - ezt vallotta egy mentős csütörtökön az énekes orvosa elleni per harmadik napján.

Martin Blount szerint, amikor kiértek Jackson házához a popsztár már legalább húsz perce halott volt. Az énekes magánorvosa, Conrad Murray ennek ellenére azt állította, hogy a popkirály egy perccel azelőtt hagyta abba a lélegzést, hogy a mentősök megérkeztek volna. Az orvos a mentős szerint nem mondott semmit arról, hogy Jacksonnak beadott volna egy erős altatót.

Conrad Murray-t emberöléssel vádolják: a vád szerint 2009. június 25-én a propofol nevű erős altatót adta be Jacksonnak, és ezt letagadta.

A mentős vallomását kollégája is alátámasztotta a bíróság előtt: Richard Senneff is azt vallotta, hogy az 50 éves Jackson legalább 20 perce halott volt, mielőtt megérkeztek volna hozzá. Ez egyébként négy perccel azután történt, hogy valaki a popsztár házából tárcsázta a 911-es segélyvonalat.

Blount egyébként azt is elmondta, hogy az 57 éves Murray először letagadta, hogy bármilyen gyógyszert adott volna Jacksonnak, de a mentős látta, amint az orvos egy tűt tart a kezében és három üveg altató is volt a földön. Az üvegeket Murray összeszedte és egy fekete szatyorba tette.

Jackson végül a Ronald Reagan kórházba vitték, ahol helyi idő szerint délután 2 óra 26 perckor halottnak nyilvánították.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik