Szórakozás

Panaszkodnak a rajongók Oprah tévécsatornája miatt

Az amerikai talkshow-királynő január 1-jével saját csatornát indított – rajongói azonban elégedetlenek, mert több államban csak extra kábelcsomag-előfizetéssel elérhető az adás.

„Ezt nem vártuk volna Oprah-tól. Hogy pont ő csináljon ilyet, ez egyszerűen hihetetlen” – méltatlankodtak a rajongók. A sztár nézőközönségének ugyanis jelentős része nem tudná megengedni magának a pluszkiadást, amit a kábelcsomag-váltás jelentene – Oprah így valószínűleg elveszíti leghűségesebb nézőit.

Az Oprah Winfrey Network (OWN) tervezett indulását három évvel ezelőtt jelentették be, a céldátumot végül kétszer módosították. A tavalyi év főleg a januári indulás reklámozásáról szólt a sztár számára, a tényleges adásnyitó viszont elég csendesre sikeredett – sokak szerint Winfrey nem tudott a startra mindent megvalósítani, amit szeretett volna. A csatorna az eredeti Oprah Winfrey Show mellett kimondottan nőknek szóló tartalmakat sugároz majd – többek között egy valóságshow-t a yorki hercegnő, Sarah Ferguson főszereplésével, egy zenei tehetségkutatót, valamint egy sztár-szexológus közreműködésével készült tanácsadó műsort.

A rajongói kritikákra válaszul a csatorna vezetői igyekezték aláhúzni, hogy az OWN több mint nyolcmillió amerikai háztartásba jut el – ennek ellenére az elégedetlenkedő kommentek folyamatosan érkeznek a csatorna honlapjára.

AJÁNLOTT LINKEK:

Oprah rajongóinak túl magas a kábelelőfizetés díja – angolul (New York Post)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik