Szórakozás

Síbaleset miatt kórházba vitték Hajdú Pétert

A műsorvezetőt egy snowboardos gázolta el Murauban.

Hajdú Péter és felesége, Sarka Kata a magyarok által is kedvelt muraui síterepen vakációzott szilveszterkor. A pihenés azonban nem egészen úgy sikerült, ahogyan azt a házaspár eltervezte, a műsorvezetőt ugyanis szombat este hátulról elsodorta egy magyar hódeszkás – írja a Bors című napilap.

Hajdú a lapnak elárulta, a baleset szinte egy szempillantás alatt történt, csak arra emlékszik, ahogy szanaszét repül a felszerelése, és hogy nagyon erős fájdalmat érzett a vállában. A Frizbi házi gazdáját azonnal kórházba szállították, ahol megröntgenezték, és kiderült, szerencsére nem tört el semmije, csupán zúzódásokat szenvedett.

A TV2 műsorvezetőjének még mindig nehezére esik a mozgás, így a hátralévő napokat szállodai szobájában kénytelen tölteni.

Hajdú nemrég mutatta meg először a nyilvánosság előtt kisfiát, Dávidot. A négy hónapos csöppség az apja szerint Lagzi Lajcsira hasonlít, de Sarka Kata úgy látja: mindkét gyerek Péterre ütött. A legújabb jövevény egyébként pont olyan nyugodt kisfiú, mint anyukája volt gyerekként.

Kata a műsorban elárulta, még mindig harcol a pluszkilókkal, bár terhessége óta így is rengeteget fogyott, úgy érzi, 7 kilótól még mindig meg kell szabadulni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Sípályáról vitték kórházba Hajdút (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik